Acer / BETT - London

 

A stylized environment studied to allow these characteristics to take place during education, making students spend a positive and fullfilling experience with ACER. The light open ring structures run from the product exposition area, through the meeting room to reach the classroom and merge with the outdoor hill area. This structural characteristic gives the stand a flowing and dynamic energy. The outdoor paths are a stylized version of a small park where students can learn with the devices which can be found on the light wooden stands. Students can also gather around the teacher by sitting on the hill paths.

Acer / garden closeup
Acer / from back
Acer / product showcase
Acer / classroom
Acer / overview
Acer / reception
Acer / overview
Acer / overview
Acer / overview
Acer / top view
Acer / photo
Acer / photo
Acer / photo